Besök forumet - hjärtat i kommissionen


>> Till diskussionsforumet

Ukulelekommissionen är en träffpunkt på nätet för ukuleleentusiaster.

Kommissionärer träffas då och då i verkliga livet också, på kommissionsträffar på olika platser och av olika slag.

Men det är diskussionsforumet som är hjärtat i kommissionen.

Välkommen till vårt forum. Det går bra att bara läsa (och förundras?) liksom att registrera sig och delta i diskussionerna.

Registrera dig på forumet och vinn en ukulele

clifton-ukulele-lidl2012

Den här ukulelen kan bli din om du registrerar dig på Ukulelekommissionens forum senast den 31 december i år. Det kostar ingenting att registrera sig och man betalar ingen medlemsavgift. Däremot kan man delta i diskussionerna i forumet, ställa frågor, få råd, häpna, förundras och le.

>>Registrera dig här!<<

Efter att ha godkänt forumvillkoren kommer du till ett formulär där du fyller i dina användaruppgifter. Där blir du ombedd att ange en registreringskod (VIP-kod) den är 1123. När allt är ifyllt och du har klickat på “Skicka” är du registrerad på forumet. Svårare än så är det inte.

Ukulelen på bilden ovan kommer att lottas ut bland de som registrerat sig på forumet mellan den 16 december och 31 december i år.

Det är en ukulele av märket Clifton. Kroppen är gjord av Sapele trä-laminat och hals och greppbräda av massiv al. Det är ett lätt och välljudande instrument. Ett av de bästa i sin klass. Med följer också en CD-skiva och en broschyr med en nybörjarkurs.

Här finns ett ljudprov med just den ukulele som lottas ut.

Skulle du ha missat själva forumet, så finns det här

Comments are closed.