Besök forumet - hjärtat i kommissionen


>> Till diskussionsforumet

Ukulelekommissionen är en träffpunkt på nätet för ukuleleentusiaster.

Kommissionärer träffas då och då i verkliga livet också, på kommissionsträffar på olika platser och av olika slag.

Men det är diskussionsforumet som är hjärtat i kommissionen.

Välkommen till vårt forum. Det går bra att bara läsa (och förundras?) liksom att registrera sig och delta i diskussionerna.

Registrera dig på forumet och vinn en ukulele

Den här ukulelen kan bli din om du registrerar dig på Ukulelekommissionens forum senast den 31 december i år. Det kostar ingenting att registrera sig och man betalar ingen medlemsavgift. Däremot kan man delta i diskussionerna i forumet, ställa frågor, få råd, häpna, förundras och le.
>>Registrera dig här!

Träffa oss på Medborgarplatsen den 16 december

Den 16 december finns delar av Ukulelekommissionen på Medborgarplatsen i Stockholm. Läge alltså att stilla sin nyfikenhet på ukulelen eller kommissionen. Eller båda. Vi finns där mellan 14 och 17 i Löfberg Lilas tält.
Musik utlovas. Man kan också få kloka synpunkter på vad man ska köpa för ukulele eller motstridiga råd om hur man ska [...]

Ukulelejulkalendern - Sjunde gången gillt

Oj, oj, oj.
Vi är nu fyra dagar in på årets ukulelejulkalender och jag har glömt att skriva om det här! Men men, bättre sent än aldrig.
Liksom tidigare år är det 24 bidrag av olika karaktär och form och färg, höll jag så när på att skriva. (Ja, ja, jag gjorde ju det också).
Gemensamt för alla [...]