Forumindex Ukulelekommissionens forum

 
 Vanliga frågorVanliga fr�gor   SökS�k   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnv�ndargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in f�r att l�sa dina meddelanden   Logga inLogga in 

Mat-, �l- och vintr�den
G� till sida F�reg�ende  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18  N�sta
 
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Ordet �r fritt
F�reg�ende �mne :: N�sta �mne  
F�rfattare Meddelande
Robert_Hultman
Diktator light


Registreringsdatum: 21 april 2022
Inl�gg: 5858
Ort: Stockholm

InläggPostat: tor jan 28, 2022 11:42 pm    Rubrik: Svara med citat

jukkalele skrev:
Det har smakat v�ldigt bra men det har liksom blivit v�ldigt litet. Det j�ser inte s� mycket...


B�de br�d 2 och 3 har haft samma beteende. Min l�sning, som jag provar med br�d 4 i morgon, �r att g�ra en st�rre sats.

F�rdegen jag gjort nu bubblar som attan och �r ungef�r tre g�nger s� stor som f�rdegen till br�d 3. Den nuvarande f�rdegen var v�l p� 7 - 8 dl och har nu j�st till c:a 1 liter 4-5 timmar senare.
_________________
"Sannolikheten att lyckas �kar dramatiskt med varje f�rs�k"
John Nash
Till �verst p� sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
hrlarson



Registreringsdatum: 23 augusti 2007
Inl�gg: 4384
Ort: Bajen

InläggPostat: fre jan 29, 2022 12:35 am    Rubrik: Svara med citat

Robert, det verkar som du sn�at in. HAHAHA! Ja, om ett halv�r �r det h�r f�rst�s obegripligt, men NU var det roligt.
_________________
Totalmoddad P'Mico sopran
Runesson sopran
Till �verst p� sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
Sven



Registreringsdatum: 14 januari 2008
Inl�gg: 2129
Ort: Stockholm

InläggPostat: fre jan 29, 2022 8:35 am    Rubrik: Svara med citat

Det enda som faktiskt var roligare var n�r jag klickade p� svarsknappen s� flimrade sk�rmen och smajlisarna var liksom utdragna till 6 g�nger bredden, det var riktigt roligt. Men det varade bara ett superkort �gonblick.


Nej f�rresten, sn�sk�mtet kanske var b�ttre.
_________________
Mange, och senare �ven jukkalele, skrev:
Det �r klart att Sven har r�tt. Sven har alltid r�tt.

www.argapa.blogspot.com
Till �verst p� sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
J�rgen
Kommissionens Lautsprecher


Registreringsdatum: 31 januari 2006
Inl�gg: 4615
Ort: Stockholm

InläggPostat: fre jan 29, 2022 10:47 am    Rubrik: Svara med citat

Fan! Och jag som inte varit d�r.

http://www.svd.se/mathalsa/mathalsa/varldens-basta-restaurang-stanger-for-gaster_4162139.svd

http://www.elbulli.com/sintesis/index.php?lang=en
_________________
Jag �r bra p� att g�ra andra b�st. Vad �r du bra p�?
Till �verst p� sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
jukkalele
Custom (kosta mer) customer in waiting


Registreringsdatum: 20 april 2022
Inl�gg: 5672
Ort: Stockholm

InläggPostat: fre jan 29, 2022 12:57 pm    Rubrik: Svara med citat

Lugn. De kommer att �ppna igen. Du kan ju spara lite under tiden.
_________________
Allt �r v�ldigt ovisst. Det �r jag helt s�ker p�.
http://www.myspace.com/jukkalele
Till �verst p� sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
hrlarson



Registreringsdatum: 23 augusti 2007
Inl�gg: 4384
Ort: Bajen

InläggPostat: fre jan 29, 2022 1:19 pm    Rubrik: Svara med citat

J�rgen skrev:
Fan! Och jag som inte varit d�r.

http://www.svd.se/mathalsa/mathalsa/varldens-basta-restaurang-stanger-for-gaster_4162139.svd

http://www.elbulli.com/sintesis/index.php?lang=en
H�jden av snobbism. Halvfancy restauranger har lunchst�ngt, riktigt fancy restauranger tar det steget l�ngre. Vore det inte �rligare om mer respektfullt mot kunderna att s�ga att man st�nger och att de inblandade har valt att g� vidare?
_________________
Totalmoddad P'Mico sopran
Runesson sopran
Till �verst p� sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
J�rgen
Kommissionens Lautsprecher


Registreringsdatum: 31 januari 2006
Inl�gg: 4615
Ort: Stockholm

InläggPostat: tis feb 02, 2022 3:53 pm    Rubrik: Svara med citat

Yes, she's back! 17:25 SVT1 idag f�r dig som kan:

http://svt.se/2.105925/bullar_av_stal?lid=20100202&lpos=SVT1_0000_sitelink&from=tabla
_________________
Jag �r bra p� att g�ra andra b�st. Vad �r du bra p�?
Till �verst p� sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
J�rgen
Kommissionens Lautsprecher


Registreringsdatum: 31 januari 2006
Inl�gg: 4615
Ort: Stockholm

InläggPostat: tor mar 25, 2022 11:57 am    Rubrik: Svara med citat

All you Hawaii lovers out there!






Gl�m p�skmaten och satsa p� en klassiker.










Spareribs Kauai!
Det �r det absolut senaste. 1962...



_________________
Jag �r bra p� att g�ra andra b�st. Vad �r du bra p�?
Till �verst p� sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
Robert_Hultman
Diktator light


Registreringsdatum: 21 april 2022
Inl�gg: 5858
Ort: Stockholm

InläggPostat: tor mar 25, 2022 12:43 pm    Rubrik: Svara med citat

Annanas �r gott. F�rsk, juicefylld, lagom s�t annanas �r paradisiskt. T o m annanas p� burk kan vara gott.

Men �nnu har jag inte �tit en matr�tt d�r annanas har passat in.


F�rutom denna upplysning kan ni f� ett d�ligt sk�mt p� k�pet: Var det samma nass? N�, det var en annan nass.
_________________
"Sannolikheten att lyckas �kar dramatiskt med varje f�rs�k"
John Nash
Till �verst p� sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
jukkalele
Custom (kosta mer) customer in waiting


Registreringsdatum: 20 april 2022
Inl�gg: 5672
Ort: Stockholm

InläggPostat: tor mar 25, 2022 1:56 pm    Rubrik: Svara med citat

Mja, en �kta fr�n grunden gjord s�tsur s�s med bl a f�rsk ananas, r�socker, chili, tomat och om inte anansen �r tillr�ckligt sur, en skv�tt vin�ger, �r inte helt fel alls tycker jag.

Och just denna kombination med en s�tsliskig s�rja p� revbenen kan nog funka f�r mig den med. Men jag h�ller absolut med om att det tidvis sl�ngts p� ananas i b�de tid och (mestadels) otid
_________________
Allt �r v�ldigt ovisst. Det �r jag helt s�ker p�.
http://www.myspace.com/jukkalele
Till �verst p� sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
hrlarson



Registreringsdatum: 23 augusti 2007
Inl�gg: 4384
Ort: Bajen

InläggPostat: tor mar 25, 2022 7:01 pm    Rubrik: Svara med citat

Ananas �r kanon i mat. Problemet �r p�hittiga kockar som sl�nger in ingredienser p� fel st�llen, som kebab- och bearnias�spizza med stekt �gg.
_________________
Totalmoddad P'Mico sopran
Runesson sopran
Till �verst p� sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
hrlarson



Registreringsdatum: 23 augusti 2007
Inl�gg: 4384
Ort: Bajen

InläggPostat: tor mar 25, 2022 7:04 pm    Rubrik: Svara med citat

Haber w��feln ge�ten genau. Oh verdamte gem�tlich waffeltag! Mit eis. Unt sylt.
_________________
Totalmoddad P'Mico sopran
Runesson sopran
Till �verst p� sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
jukkalele
Custom (kosta mer) customer in waiting


Registreringsdatum: 20 april 2022
Inl�gg: 5672
Ort: Stockholm

InläggPostat: fre mar 26, 2022 9:44 am    Rubrik: Svara med citat

Les vaeufleueues sont magnifiques �ssi avec la creme spankingue et confiture de hyourtreaunes - gewesen.
_________________
Allt �r v�ldigt ovisst. Det �r jag helt s�ker p�.
http://www.myspace.com/jukkalele
Till �verst p� sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
Sandra



Registreringsdatum: 01 februari 2009
Inl�gg: 31
Ort: G�vle

InläggPostat: m�n mar 29, 2022 8:44 pm    Rubrik: Svara med citat

Till �mnet br�d igen. Har precis avnjutit tv� tunna skivor H�gbobr�d. Mandel, aprikoser med mera. Inget surdegsbr�d och inget slow food bak heller utan spontanbak med fil och bikarbonat gjort p� en f�rmiddag. Som funkar om man har v�lutrustat skafferi alt n�ra till aff�ren.

Om n�gon vill prova s� tycker jag att man kan halvera aprikosm�ngden som anges p� n�tet (h�r och d�r) fr�n 1 till 0,5 dl per br�d.

J�ttegott som Tina s�ger.
Till �verst p� sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
J�rgen
Kommissionens Lautsprecher


Registreringsdatum: 31 januari 2006
Inl�gg: 4615
Ort: Stockholm

InläggPostat: m�n mar 29, 2022 10:28 pm    Rubrik: Svara med citat

Sp�nnande Sandra! Det enda bikarbonatbak jag f�rs�kt mig p� var v�fflorna f�r en vecka se'n.

Annars har jag f�tt in en bakrutin (surdegsbaserad). En g�ng i veckan. Minimalt med jobb men l�����nga st�lltider.
_________________
Jag �r bra p� att g�ra andra b�st. Vad �r du bra p�?
Till �verst p� sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
Visa inl�gg nyare �n:   
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Ordet �r fritt Alla tider �r GMT + 1 timme (svensk normaltid)
G� till sida F�reg�ende  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18  N�sta
Sida 16 av 18

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inl�gg i det h�r forumet
Du kan inte svara p� inl�gg i det h�r forumet
Du kan inte �ndra dina inl�gg i det h�r forumet
Du kan inte ta bort dina inl�gg i det h�r forumet
Du kan inte r�sta i det h�r forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2006