| F�reg�ende �mne :: N�sta �mne   | 
	
	
		| F�rfattare | 
		Meddelande | 
	
	
		Robert_Hultman Diktator light
  
  Registreringsdatum: 21 april 2022 Inl�gg: 5858 Ort: Stockholm
  | 
		
			
				 Postat: tor jan 28, 2022 11:42 pm    Rubrik:  | 
				     | 
			 
			
				
  | 
			 
			
				 	  | jukkalele skrev: | 	 		  | Det har smakat v�ldigt bra men det har liksom blivit v�ldigt litet. Det j�ser inte s� mycket... | 	  
 
 
B�de br�d 2 och 3 har haft samma beteende. Min l�sning, som jag provar med br�d 4 i morgon, �r att g�ra en st�rre sats.
 
 
F�rdegen jag gjort nu bubblar som attan och �r ungef�r tre g�nger s� stor som f�rdegen till br�d 3. Den nuvarande f�rdegen var v�l p� 7 - 8 dl och har nu j�st till c:a 1 liter 4-5 timmar senare. _________________ "Sannolikheten att lyckas �kar dramatiskt med varje f�rs�k" 
 
John Nash | 
			 
		  | 
	
	
		| Till �verst p� sidan | 
		 | 
	
	
		  | 
	
	
		hrlarson
 
  
  Registreringsdatum: 23 augusti 2007 Inl�gg: 4384 Ort: Bajen
  | 
		
			
				 Postat: fre jan 29, 2022 12:35 am    Rubrik:  | 
				     | 
			 
			
				
  | 
			 
			
				Robert, det verkar som du sn�at in. HAHAHA! Ja, om ett halv�r �r det h�r f�rst�s obegripligt, men NU var det roligt. _________________ Totalmoddad P'Mico sopran
 
Runesson sopran | 
			 
		  | 
	
	
		| Till �verst p� sidan | 
		 | 
	
	
		  | 
	
	
		Sven
 
  
  Registreringsdatum: 14 januari 2008 Inl�gg: 2129 Ort: Stockholm
  | 
		
			
				 Postat: fre jan 29, 2022 8:35 am    Rubrik:  | 
				     | 
			 
			
				
  | 
			 
			
				Det enda som faktiskt var roligare var n�r jag klickade p� svarsknappen s� flimrade sk�rmen och smajlisarna var liksom utdragna till 6 g�nger bredden, det var riktigt roligt. Men det varade bara ett superkort �gonblick.
 
 
 
Nej f�rresten, sn�sk�mtet kanske var b�ttre. _________________
  	  | Mange, och senare �ven jukkalele, skrev: | 	 		  | Det �r klart att Sven har r�tt. Sven har alltid r�tt. | 	  
 
www.argapa.blogspot.com | 
			 
		  | 
	
	
		| Till �verst p� sidan | 
		 | 
	
	
		  | 
	
	
		J�rgen Kommissionens Lautsprecher
  
  Registreringsdatum: 31 januari 2006 Inl�gg: 4615 Ort: Stockholm
  | 
		
			
				 Postat: fre jan 29, 2022 10:47 am    Rubrik:  | 
				     | 
			 
			
				
  | 
			 
			
				Fan! Och jag som inte varit d�r.    
 
 
http://www.svd.se/mathalsa/mathalsa/varldens-basta-restaurang-stanger-for-gaster_4162139.svd
 
 
http://www.elbulli.com/sintesis/index.php?lang=en _________________ Jag �r bra p� att g�ra andra b�st. Vad �r du bra p�? | 
			 
		  | 
	
	
		| Till �verst p� sidan | 
		 | 
	
	
		  | 
	
	
		jukkalele Custom (kosta mer) customer in waiting
  
  Registreringsdatum: 20 april 2022 Inl�gg: 5672 Ort: Stockholm
  | 
		
			
				 Postat: fre jan 29, 2022 12:57 pm    Rubrik:  | 
				     | 
			 
			
				
  | 
			 
			
				Lugn. De kommer att �ppna igen. Du kan ju spara lite under tiden. _________________ Allt �r v�ldigt ovisst. Det �r jag helt s�ker p�.
 
http://www.myspace.com/jukkalele | 
			 
		  | 
	
	
		| Till �verst p� sidan | 
		 | 
	
	
		  | 
	
	
		hrlarson
 
  
  Registreringsdatum: 23 augusti 2007 Inl�gg: 4384 Ort: Bajen
  | 
		
			
				 Postat: fre jan 29, 2022 1:19 pm    Rubrik:  | 
				     | 
			 
			
				
  | 
			 
			
				 	  | J�rgen skrev: | 	 		  Fan! Och jag som inte varit d�r.    
 
 
http://www.svd.se/mathalsa/mathalsa/varldens-basta-restaurang-stanger-for-gaster_4162139.svd
 
 
http://www.elbulli.com/sintesis/index.php?lang=en | 	  H�jden av snobbism. Halvfancy restauranger har lunchst�ngt, riktigt fancy restauranger tar det steget l�ngre. Vore det inte �rligare om mer respektfullt mot kunderna att s�ga att man st�nger och att de inblandade har valt att g� vidare? _________________ Totalmoddad P'Mico sopran
 
Runesson sopran | 
			 
		  | 
	
	
		| Till �verst p� sidan | 
		 | 
	
	
		  | 
	
	
		J�rgen Kommissionens Lautsprecher
  
  Registreringsdatum: 31 januari 2006 Inl�gg: 4615 Ort: Stockholm
  | 
		
			
				 Postat: tis feb 02, 2022 3:53 pm    Rubrik:  | 
				     | 
			 
			
				
  | 
			 
			
				Yes, she's back!   17:25 SVT1 idag f�r dig som kan:
 
 
http://svt.se/2.105925/bullar_av_stal?lid=20100202&lpos=SVT1_0000_sitelink&from=tabla _________________ Jag �r bra p� att g�ra andra b�st. Vad �r du bra p�? | 
			 
		  | 
	
	
		| Till �verst p� sidan | 
		 | 
	
	
		  | 
	
	
		J�rgen Kommissionens Lautsprecher
  
  Registreringsdatum: 31 januari 2006 Inl�gg: 4615 Ort: Stockholm
  | 
		
			
				 Postat: tor mar 25, 2022 11:57 am    Rubrik:  | 
				     | 
			 
			
				
  | 
			 
			
				All you Hawaii lovers out there!
 
 
 
 
 
 
 
Gl�m p�skmaten och satsa p� en klassiker.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spareribs Kauai!
 
Det �r det absolut senaste. 1962...
 
 
 
 _________________ Jag �r bra p� att g�ra andra b�st. Vad �r du bra p�? | 
			 
		  | 
	
	
		| Till �verst p� sidan | 
		 | 
	
	
		  | 
	
	
		Robert_Hultman Diktator light
  
  Registreringsdatum: 21 april 2022 Inl�gg: 5858 Ort: Stockholm
  | 
		
			
				 Postat: tor mar 25, 2022 12:43 pm    Rubrik:  | 
				     | 
			 
			
				
  | 
			 
			
				Annanas �r gott. F�rsk, juicefylld, lagom s�t annanas �r paradisiskt. T o m annanas p� burk kan vara gott. 
 
 
Men �nnu har jag inte �tit en matr�tt d�r annanas har passat in.
 
 
 
F�rutom denna upplysning kan ni f� ett d�ligt sk�mt p� k�pet: Var det samma nass? N�, det var en annan nass. _________________ "Sannolikheten att lyckas �kar dramatiskt med varje f�rs�k" 
 
John Nash | 
			 
		  | 
	
	
		| Till �verst p� sidan | 
		 | 
	
	
		  | 
	
	
		jukkalele Custom (kosta mer) customer in waiting
  
  Registreringsdatum: 20 april 2022 Inl�gg: 5672 Ort: Stockholm
  | 
		
			
				 Postat: tor mar 25, 2022 1:56 pm    Rubrik:  | 
				     | 
			 
			
				
  | 
			 
			
				Mja, en �kta fr�n grunden gjord s�tsur s�s med bl a f�rsk ananas, r�socker, chili, tomat och om inte anansen �r tillr�ckligt sur, en skv�tt vin�ger, �r inte helt fel alls tycker jag.
 
 
Och just denna kombination med en s�tsliskig s�rja p� revbenen kan nog funka f�r mig den med. Men jag h�ller absolut med om att det tidvis sl�ngts p� ananas i b�de tid och (mestadels) otid _________________ Allt �r v�ldigt ovisst. Det �r jag helt s�ker p�.
 
http://www.myspace.com/jukkalele | 
			 
		  | 
	
	
		| Till �verst p� sidan | 
		 | 
	
	
		  | 
	
	
		hrlarson
 
  
  Registreringsdatum: 23 augusti 2007 Inl�gg: 4384 Ort: Bajen
  | 
		
			
				 Postat: tor mar 25, 2022 7:01 pm    Rubrik:  | 
				     | 
			 
			
				
  | 
			 
			
				Ananas �r kanon i mat. Problemet �r p�hittiga kockar som sl�nger in ingredienser p� fel st�llen, som kebab- och bearnias�spizza med stekt �gg. _________________ Totalmoddad P'Mico sopran
 
Runesson sopran | 
			 
		  | 
	
	
		| Till �verst p� sidan | 
		 | 
	
	
		  | 
	
	
		hrlarson
 
  
  Registreringsdatum: 23 augusti 2007 Inl�gg: 4384 Ort: Bajen
  | 
		
			
				 Postat: tor mar 25, 2022 7:04 pm    Rubrik:  | 
				     | 
			 
			
				
  | 
			 
			
				Haber w��feln ge�ten genau. Oh verdamte gem�tlich waffeltag! Mit eis. Unt sylt. _________________ Totalmoddad P'Mico sopran
 
Runesson sopran | 
			 
		  | 
	
	
		| Till �verst p� sidan | 
		 | 
	
	
		  | 
	
	
		jukkalele Custom (kosta mer) customer in waiting
  
  Registreringsdatum: 20 april 2022 Inl�gg: 5672 Ort: Stockholm
  | 
		
			
				 Postat: fre mar 26, 2022 9:44 am    Rubrik:  | 
				     | 
			 
			
				
  | 
			 
			
				Les vaeufleueues sont magnifiques �ssi avec la creme spankingue et confiture de hyourtreaunes - gewesen. _________________ Allt �r v�ldigt ovisst. Det �r jag helt s�ker p�.
 
http://www.myspace.com/jukkalele | 
			 
		  | 
	
	
		| Till �verst p� sidan | 
		 | 
	
	
		  | 
	
	
		Sandra
 
 
  Registreringsdatum: 01 februari 2009 Inl�gg: 31 Ort: G�vle
  | 
		
			
				 Postat: m�n mar 29, 2022 8:44 pm    Rubrik:  | 
				     | 
			 
			
				
  | 
			 
			
				Till �mnet br�d igen. Har precis avnjutit tv� tunna skivor H�gbobr�d. Mandel, aprikoser med mera. Inget surdegsbr�d och inget slow food bak heller utan spontanbak med fil och bikarbonat gjort p� en f�rmiddag. Som funkar om man har v�lutrustat skafferi alt n�ra till aff�ren. 
 
 
Om n�gon vill prova s� tycker jag att man kan halvera aprikosm�ngden som anges p� n�tet (h�r och d�r) fr�n 1 till 0,5 dl per br�d. 
 
 
J�ttegott som Tina s�ger. | 
			 
		  | 
	
	
		| Till �verst p� sidan | 
		 | 
	
	
		  | 
	
	
		J�rgen Kommissionens Lautsprecher
  
  Registreringsdatum: 31 januari 2006 Inl�gg: 4615 Ort: Stockholm
  | 
		
			
				 Postat: m�n mar 29, 2022 10:28 pm    Rubrik:  | 
				     | 
			 
			
				
  | 
			 
			
				Sp�nnande Sandra! Det enda bikarbonatbak jag f�rs�kt mig p� var v�fflorna f�r en vecka se'n. 
 
 
Annars har jag f�tt in en bakrutin (surdegsbaserad). En g�ng i veckan. Minimalt med jobb men l�����nga st�lltider. _________________ Jag �r bra p� att g�ra andra b�st. Vad �r du bra p�? | 
			 
		  | 
	
	
		| Till �verst p� sidan | 
		 | 
	
	
		  | 
	
	
		 |